spacer.png, 0 kB
Σύλλογος Μεσενικολιτών Αθήνας Εκτύπωση E-mail

Ιδιόκτητα γραφεία: Σατωβριάνδου 29-7ος όροφος 10431 Αθήνα.

Τηλ. 2105243955.

Προς όλους τους φίλους Μεσενικολίτες

Στις 27 Ιανουαρίου 2013 , ημέρα εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, δεν θα είμαι υποψήφιος  καθώς έχω ήδη υποβάλλει την παραίτησή μου  από  το Δ.Σ  της Ένωσης Μεσενικολιτών Αθήνας. 

Ο βασικός λόγος της αποχώρησής μου είναι, ότι δεν  μπορέσαμε όλα αυτά τα χρόνια που είμαι μέλος, να συνεργαστούμε  σωστά  για το καλό του Μεσενικόλα.

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη  που μου δείξατε αυτά τα 4 χρόνια, ανεβάζοντάς με  στην πρώτη θέση της προτίμησής σας.

Θα βρίσκομαι πάντα κοντά στο χωριό μας και στους Μεσενικολίτες.

Ευχαριστώ

Κώστας Ηλία Κάτσιανος


Το Σάββατο 17 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Μεσενικολιτών Αθήνας, στο ξενοδοχείο Oscar, στην υποβαθμισμένη περιοχή του Σταθμού Λαρίσης…… με πρωτοφανή στα χρονικά του Συλλόγου, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ .

- Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να ζημιωθεί το ταμείο του Συλλόγου μας, του οποίου βασικό ετήσιο προσμενόμενο έσοδο, είναι η ετήσια αυτή συνάντηση.

Θεωρώ, ότι είμαστε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε την πραγματική αλήθεια με τους συγχωριανούς μας και τα μέλη του Συλλόγου μας και να μην εθελοτυφλήσουμε .
Αν το θέλουμε όλοι, ο Σύλλογος Μεσενικολιτών Αθήνας για να μπορέσει να συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει, χρειάζεται την υποστήριξη όλων και περισσότερο από ποτέ, ΣΗΜΕΡΑ.
Είμαστε βέβαιοι, ότι όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε !!.
Υ.Γ. Επιφυλάσσομαι να επανέλθω για την αναλυτικότερη αποτίμηση.
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεσενικολιτών Αθήνας
Κωνσταντίνος Ηλία Κάτσιανος.

Δυστυχώς η πρωτοφανής οικονομική κρίση που όλοι μας περνάμε καθιστά πια κάθε έξοδο εντελώς υπολογίσιμο. Ίσως αυτή να είναι και η βασική αιτία της περιορισμένης προσέλευσης. Είναι τόσο μεγάλη η μείωση των εισοδημάτων από το ένα μέρος και η επιβολή των χαρατσιών από το άλλο, ώστε πραγματικά οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα να δυστυχούν και να μην μπορούν να καλύψουν και έξοδα που υπό άλλες συνθήκες με πολύ ευχαρίστηση θα έκαναν.

Κρανιάς Γιώργος.



Στις 22 Ιανουαρίου 2012, έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της Ένωσης Μεσενικολιτών Αθήνας, καθώς και η καθιερωμένη κοπή της πίτας μας για τον καινούργιο χρόνο.

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου με πρόσκληση του πλειοψηφήσαντα Συμβούλου κου Κάτσιανου Ηλία Κώστα συνήλθε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ. για την κατανομή των αξιωμάτων. Κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας ορίστηκαν στα παρακάτω αξιώματα οι:

Πρόεδρος: Καρβούνης Χρυσόστομος.

Αντιπρόεδρος: Κάτσιανος Ηλία Κώστας.

Γεν. Γραμματέας: Λότσος Γιάννης.

Ταμίας: Αντωνάκη Βάνα.

Μέλη: Κουτσίκα Κλεοπάτρα, Ζευγολατάκου-Αγορίτσα Λούλα, Στυλογιάννη Βαρβάρα.

Αναπληρωματικά μέλη: Ψημμένος Ν. Ιωάννης, Καπερώνη Μαρία.

Εξελεγκτική επιτροπή: Τσιάμης Ηλίας. Ποδηματάς Ιάσονας.

Υπεύθυνες πολιτιστικών εκδηλώσεων: Κουτσίκα Κλεοπάτρα, Στυλογιάννη
Βαρβάρα.

Συντακτική επιτροπή ‘‘ΝΕΒΡΟΠΟΛΗΣ’’: Καρβούνης Χρυσόστομος, Λότσος Γιάννης, Αντωνάκη Βάνα, Ζευγολατάκου-Αγορίτσα Λούλα, Κάτσιανος Ηλ. Κώστας, Κουτσίκα Κλεοπάτρα, Στυλογιάννη Βαρβάρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Νοιώθω υποχρέωση να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , σε όλους τους Μεσενικολίτες οι οποίοι παρευρέθησαν στην ετήσια εκδήλωσή μας, για την κοπή της πίτας και τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. , προς επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου μας.
Ευχαριστώ που για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με ανεβάζετε πρώτο στην προτίμηση, στην επιλογή σας και στους ψήφους σας.
Αισθάνομαι μεγάλη υποχρέωση ώστε να συνεχίσω με περισσότερο ζήλο και υπευθυνότητα το έργο του Συλλόγου μας και να προσφέρω για το χωριό μας τον Μεσενικόλα.

Κάτσιανος Ηλία Κώστας

Αντιπρόεδρος Συλλόγου Μεσενικολιτών Αθήνας


 
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr