spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Έγινε η εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Εκτύπωση E-mail
Με πολύ κέφι εξέδραμαν οι Μεσενικολίτες στην όμορφη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, σε μια ακόμα εκδρομή που οργάνωσε το δημοτικό σχολείο σε συνεργασία με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα. Οι εκδρομές αυτές που γίνονται με πρωτοβουλία του δασκάλου μας κ. Θωμά Ξάφη αποτελούν μοναδική ευκαιρία ψυχαγωγίας αλλά και εμπλουτισμού των γνώσεων για τους μαθητές, τους γονείς και όλους όσους έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν. Θερμά συγχαρητήρια και εις άλλα με υγεία.
 
ΕΚΔΡΟΜΗ !!! Εκτύπωση E-mail
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δημοτικό Σχολείο Μεσενικόλα διοργανώνει Εκπαιδευτική Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, την    Παρασκευή 2-12-2016. Θα επισκεφτούμε τα παρακάτω μέρη:
1. Λευκός Πύργος Θεσσαλονίκης
2. Θεματικό πάρκο οι «Μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά»
3. Πλανητάριο
Ώρα αναχώρησης:  7:00  π.μ.
Ώρα επιστροφής  : 10:00  μ.μ.
Η Εκδρομή είναι δωρεά της Σχολικής Επιτροπής και του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στον        κ. Θωμά Ξάφη στα παρακάτω τηλέφωνα:
2441095232
6979255908
Σημείωση: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 
Ποδηλατικός Αγώνας. Εκτύπωση E-mail
Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ο αγώνας που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Όμιλος Καρδίτσας με την χορηγία του Οινοποιείου Καραμήτρου. Ποδηλάτες όλων των ηλικιών από όλα τα μέρη της Ελλάδας έτρεξαν με τα ποδήλατά τους με αφετηρία την Μητρόπολη και τερματισμό για τις μεγάλες κατηγορίες την πλατεία του Μεσενικόλα. Εκεί στην πλατεία του χωριού μας στους συμμετέχοντες και όλους τους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν μεζέδες και τους δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουν τα κρασιά της οινοποιίας Καραμήτρου. Μέσα σε γιορτινό κλίμα βραβεύτηκαν ανά κατηγορία οι νικητές ξεκινώντας από τους μικρότερης ηλικίας και καταλήγοντας στους μεγαλύτερους. Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση που πρόβαλλε τόσο το ευ αγωνίζεσθε όσο και τον τόπο μας με τις ομορφιές και την παραγωγή του. Θερμά συγχαρητήρια και στον Ποδηλατικό Όμιλο αλλά και στον συγχωριανό και φίλο Γιώργο Καραμήτρο για τον δικό του σπουδαίο αγώνα.
 
Μπερεκέτια !!! Εκτύπωση E-mail
Ο φετινός τρύγος ολοκληρώθηκε ικανοποιώντας τα μέγιστα τους αμπελουργούς του Μεσενικόλα. Παρά τις βροχές του Σεπτέμβρη τόσο η ποσότητα όσο και η ποιότητα των σταφυλιών υπήρξαν εξαιρετικές. Επιτέλους μετά από τρεις "ανάποδες" χρονιές ήρθε και η καλή. Ευχόμαστε σε όλους τους αμπελουργούς καλά κρασιά και πάντα τέτοια...
 
Νέοι φοιτητές Εκτύπωση E-mail
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα Μεσενικολιτάκια έδωσαν τον αγώνα τους και μπήκαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται το σημείωμα αυτό έχουμε σημειώσει τα παρακάτω ονόματα.

1.Γιαννάκη Ειρήνη του Παναγιώτη και της Ουρανίας, εγγονή του Τάκη Ποδηματά: ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ.
2.Γκουντιάνα Αθανασία του Δημητρίου και της Δήμητρας, εγγονή του Αλέξανδρου Γιαννακού: ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ και ΔΙΕΡΜΗΝΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ).
3.Γρηγορίου Χαράλαμπος του Γεωργίου και της Αγορίτσας, εγγονός του Απόστολου Νούσια: ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ).

4.Ζορμπά Κωνσταντίνα του Γεωργίου και της Αγγελικής, εγγονή του Τρύφωνα Σφήκα: ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΑΘΗΝΑ).
5.Ζωγράφου Ειρήνη του Αθανασίου και της Αφροδίτης, εγγονή του Χρήστου Γιαννακού: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΧΙΟΣ).
6.Καραουλάνης Εμμανουήλ του Κωνσταντίνου και της Βαγγελιώς, εγγονός του Αλέξανδρου Γιαννακού: ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΠΑΤΡΑ).
7.Κρανιά Δήμητρα-Μιχαέλα του Αναστασίου και της Βάσως, εγγονή των Δημητρίου Κρανιά και Ερωτόκριτου Ψημμένου: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ).
8.Τσούρμας Ευάγγελος του Βασιλείου και της Βαγγελιώς, εγγονός του Σωτήρη Μανώλη: ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ και ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗ).
9.Φιλίππου Σπυριδούλα του Δημητρίου και της Βάσως, εγγονή των Πολυχρόνη Φιλίππου και Γεωργίου Βασαρδάνη: ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΛΑΜΙΑ).
10.Τάφα Ρομίνα του Γιάννη: ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ).
11.Τζελίλι Τζοέλα του Πελούμπ: ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
12.Χότζα Κλεοντιόνα του Αντριάτικ: ΝΟΜΙΚΗ ΚΟΜΟΤΙΝΗΣ.

Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχές σε όλα τα παιδιά για καλές σπουδές, υγεία, πρόοδο και προκοπή στη ζωή τους.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 81 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr