spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
5/Aυγούστου/2007 Εκτύπωση E-mail
Με μικρή σχετικά συμμετοχή έγινε ο ποδηλατικός αγώνας με αφετηρία το Τσαρδάκι και τέρμα το "κονάκι" στον Μεσενικόλα. Οι ποδηλάτες ακολούθησαν τον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο, κατηφόρησαν από το διάσελο προς το γήπεδο και τη γιορτή κρασιού και τερμάτισαν στο χωριό μας. Τα βραβεία απένειμαν ο δήμαρχος , ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του δήμου Πλαστήρα.
 
29/7ου/2007 Εκτύπωση E-mail
Σήμερα Κυριακή έγινε η καθιερωμένη μεταφορά της εικόνας της Παναγίας από τη μονή Κορώνας στο χωριό μας, όπου θα παραμείνει έως το Δεκαπενταύγουστο. Οι χωριανοί συνόδευσαν την εικόνα πεζοπορώντας στην παραλίμνια διαδρομή και έφθασαν στο χωριό στις 20.30 το βράδυ, όπου τους έγινε υποδοχή με χαρούμενες κωδωνοκρουσίες. Χρόνια πολλά σε όλους.
                                                                    Φωτο
 
Rally sprint Εκτύπωση E-mail
Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2007 Θα γίνει στο χωριό μας το Rally sprint λίμνης Πλαστήρα. Είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνεται στο χωριό μας ο συγκεκριμένος αγώνας. Μετά την πρόσφατη ασφαλτόστρωση αναμένεται ο αγώνας να είναι ιδιαίτερα θεαματικός και να συμβάλλει στην προβολή του χωριού μας ανά το πανελλήνιο. Η εκκίνηση θα γίνεται στη θέση Κουτσούφλιανη, εκεί που ξεκινάει ο παλιός δρόμος προς το χωριό και ο τερματισμός θα είναι στη γιορτή κρασιού.
 
Στις 10,11 και 12 Αυγούστου η γιορτή κρασιού. Εκτύπωση E-mail
Στις 10,11 και 12  Αυγούστου 2007 η γιορτή κρασιού στο χωριό μας.
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Θανάσης Βαρσαμάς, Παναγιώτης Λάλεζας, Ματθαίος Γιαννούλης, Λευτέρης Βαζαίος και πολλοί άλλοι. Να είστε όλοι εκεί.
 
13/6ου/2007 Εκτύπωση E-mail
Όσοι θεωρούν το 13 γρουσούζικο φαίνεται ότι έχουν δίκιο. Το απόγευμα της 13ης Ιούνη έπεσε πολύ χαλάζι στο χωριό προκαλώντας μεγάλες ζημιές στα αμπέλια, ιδιαίτερα σε όσα είναι σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Μαγαζιά ξεσκέπαστα που έλεγαν και οι παλιότεροι.
Τώρα θα περιμένουμε τα ψίχουλα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.
 
<< Αρχική < Προηγ. 41 42 43 44 45 46 47 48 49 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 424 - 432 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr