spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Επιδημία κατολισθήσεων. Εκτύπωση E-mail
Οι επίμονες καταρρακτώδεις βροχές των τελευταίων ημερών δυστυχώς είχαν σαν αποτέλεσμα να κοπεί ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό μας σε δύο σημεία. Πριν μέρες κατολίσθησε το ένα ρεύμα του δρόμου στη θέση "Καντιά" λίγο πιο κάτω από παλιότερη και αποκατασταθείσα μεγάλη κατολίσθηση. Έτσι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ έρχεται και φεύγει μέσω Μορφοβουνίου. Σαν να μην έφτανε αυτό, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο δρόμος κόπηκε κοντά στη στάση και πάλι λίγο πιο πέρα από παλαιότερη κατολίσθηση. Πλέον στο χωριό μπορεί να πάει κάποιος ή μέσω Μορφοβουνίου η μέσω Μοσχάτου και Κορώνας. Επιβάλλεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην αρμοδιότητα της οποίας είναι ο δρόμος άμεσα να παρέμβει για την αποκατάσταση της ζημιάς. Επίσης γίνεται φανερό πως η χρόνια εγκατάλειψη του δρόμου με τον μη καθαρισμό των χαντακιών για την απορροή των ομβρίων υδάτων, έχει σαν τελικό αποτέλεσμα τις συχνές κατολισθήσεις οι οποίες για την αποκατάστασή τους απαιτούν σοβαρή δαπάνη. Είμαστε τελικά δηλαδή ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι, όπως λέει και η γνωστή παροιμία.
 
Πάει κι ο Πάνος... Εκτύπωση E-mail
Μια Κυριακή πριν την Αποκριά έφυγε από τη ζωή κι ο Παναγιώτης (Πάνος) Σπανός σε ηλικία 61 ετών. Ο Πάνος τα τελευταία χρόνια είχε κλειστεί στο σπίτι του και έζησε σε τραγικές συνθήκες. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατορθώθηκε να παρέμβει κάποια κρατική δομή για να τύχει μιας πιο ανθρώπινης περίθαλψης και μεταχείρισης, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα το συγκεκριμένο πρόβλημα. Θα τον θυμόμαστε τον Πάνο να τριγυρνά στο χωριό και να τραγουδά με όλη του τη δύναμη σκορπώντας πότε το κέφι και πότε την ταραχή με την διατάραξη της κοινής ησυχίας, ενώ ταυτόχρονα με το πηγαίο του χιούμορ δεν άφηνε κανέναν χωριανό απείραχτο.
 
Κι άλλη τραγική απώλεια. Εκτύπωση E-mail
Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα η Ιωάννα Καπερώνη κόρη του Ηλία και της Χρυσούλας. Η Ιωάννα που είχε σπουδάσει Χημικός και Οινολόγος, εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο οινοποιείο και ήταν εξαιρετικά αγαπητός άνθρωπος. Τον τελευταίο χρόνο εργαζόταν στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας. Η κηδεία της που έγινε την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο χωριό μας υπήρξε πάνδημη αφού ήρθε στο χωριό για να την αποχαιρετήσει πλήθος συγχωριανών φίλων και συναδέλφων της. Την νεκρική πομπή συνόδευσε η μπάντα του δήμου Καρδίτσας. Στους απαρηγόρητους γονείς της, στην αδελφή της Μαρία και στον γαμπρό της Φάνη εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήριά μας.
 
Αριστείδης Λαδιάς. Εκτύπωση E-mail
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών ο Αριστείδης Λαδιάς του Νικολάου χτυπημένος από τον καρκίνο. Δυστυχώς ένας ακόμα νέος άνθρωπος μας άφησε εξ αιτίας της αρρώστιας του καιρού μας. Η κηδεία του έγινε στο χωριό μας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αιωνία του η μνήμη.
 
Ηλίας Καλλιάς. Εκτύπωση E-mail
Έφυγε κι ο μπάρμπα Λίας. Πλήρης ημερών κι αυτός, αιώνιος μπακάλης και φρουρός της πάνω πλατείας του χωριού μας. Αιωνία του η μνήμη !!!
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 45 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr