spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
28η Οκτωβρίου. Εκτύπωση E-mail
Η 28η του Οκτώβρη γιορτάστηκε και φέτος στο χωριό μας.
Την δοξολογία ακολούθησε η κατάθεση των στεφανιών, αλλά  και η παρέλαση των εναπομεινάντων πέντε μαθητών του δημοτικού μας σχολείου, που δεν το βάζουν κάτω. Όπως μας πληροφόρησε ο δάσκαλός τους, τα παιδάκια επέμειναν ντε και καλά, παρά τον μικρό τους αριθμό,  να κάνουν και παρέλαση και σχολική γιορτή, η οποία και έγινε τελικά και φέτος στην αίθουσα της καφετέριας  του χωριού μας.Μακάρι η πορεία φθοράς του χωριού μας  κάποια στιγμή να αναστραφεί,  ώστε να μπορέσουμε να ξαναζήσουμε τις ωραίες στιγμές του παρελθόντος τότε που τα σχολεία μας είχαν αρκετούς μαθητές, που έδιναν  στο χωριό ένα ξεχωριστό χρώμα αυτές τις  γιορτινές μέρες.
 
23/10/2010 Εκτύπωση E-mail
Απεβίωσε στο χωριό μας ο επί πολλές δεκαετίες ράφτης του Μεσενικόλα Θοδωρής Βασιλούλης. Ο Θοδωρής σε μικρή ηλικία έμαθε στα Τρίκαλα την τέχνη του ράφτη και στη συνέχεια ακολούθησε αυτό το επάγγελμα στο χωριό μας. Το ραφείο του έντυσε τους Μεσενικολίτες στα  δύσκολα χρόνια, ενώ ο ίδιος υπήρξε αξιαγάπητος άνθρωπος με έντονη αίσθηση του χιούμορ. Παροιμιώδης θα μείνει η περιπέτεια που έζησε όταν, πειραχτήρι όπως ήταν,  απευθυνόμενος προς τους παρελαύνοντες άνδρες των ΤΕΑ αναρωτήθηκε: -Τι έγινε ρε παιδιά, έπεσαν τα ... Γιάννενα;
Αιωνία του η μνήμη.
 
Γιορτή παραδοσιακής πίτας Εκτύπωση E-mail
Έγινε το Σάββατο 23/10 /2010 με μεγάλη επιτυχία η γιορτή παραδοσιακής πίτας στο χωριό μας. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον σύλλογο Μεσενικολιτών της Αθήνας.
Επικράτησε γιορταστική ατμόσφαιρα και μέσα σε κλίμα μεγάλης χαράς αντάμωσαν οι Μεσενικολίτες του χωριού μας με τους "Αθηναίους" που ήλθαν για το σκοπό αυτό από την πρωτεύουσα, αλλά και με πολλούς συγχωριανούς μας που μένουν στην Καρδίτσα και στις άλλες Θεσσαλικές πόλεις.Η αίθουσα της καφετέριας αποδείχτηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τους πολυάριθμους επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις πίτες του χωριού μας, αλλά και να πάρουν μέρος στο γεύμα που παρέθεσε ο σύλλογος.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους οργανωτές.
 
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ Εκτύπωση E-mail

Στελεχωμένο με πολλούς νέους ανθρώπους, επιστήμονες και φοιτητές είναι το ψηφοδέλτιο της Λαΐκής Συσπείρωσης στο δήμο της λίμνης Πλαστήρα. Η παράταξη που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ έχει ως επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο τον τοπογράφο μηχανικό Βασίλη Ελευθερίου, που κατάγεται από τη Φυλακτή. Το νέο ψηφοδέλτιο φιλοδοξεί να φέρει στο δήμο μας την αλλαγή και να εκφράσει την απόφαση των ψηφοφόρων να πουν και στις δημοτικές εκλογές ένα μεγάλο ΟΧΙ στην πολιτική που οδηγεί στη φτώχεια και τη δυστυχία όλο και περισσότερα στρώματα της κοινωνίας μας.

Ακολουθεί το πλήρες ψηφοδέλτιο:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατατέθηκαν τέσσερις συνδυασμοί για το Δήμο Εκτύπωση E-mail
Για τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα θα υπάρξουν τα παρακάτω ψηφοδέλτια (αλφαβητικά ανά υποψήφιο Δήμαρχο):
1) Ελευθερίου Βασίλειος "Λαϊκή Συσπείρωση Λίμνης Πλαστήρα"
2) Κουτρομάνος Δημήτριος "Αυτοδιοικητική Αλλαγή Λίμνης Πλαστήρα"
3) Τουλιάς Δημήτριος "Αλλαγή Πορείας"
4) Τσιαντής Δημήτριος "Δύναμη Ανάπτυξης - Προοπτικής"
 
<< Αρχική < Προηγ. 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 325 - 333 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr