spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Λουκατζάρια 2011 Εκτύπωση E-mail

 Έγιναν και φέτος στο χωριό μας τα Λουκαντζάρια με μεγάλη επιτυχία. Μακάρι να ήταν όλα τα σπίτια του χωριού   ανοιχτά για  να χαρούν όλοι αυτό το πανάρχαιο και πολύ ωραίο έθιμο, που πάντα φέρνει στο νου μας αξέχαστες θύμισες από τα παιδικά μας χρόνια.

Δείτε το βίντεο που μας έστειλε η Αναστασία Γκανούρη.

 
Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή. Εκτύπωση E-mail
Με λίγο κόσμο γιορτάστηκε φέτος και η πρωτοχρονιά στο χωριό μας.
Μετά τη λειτουργία και τη δοξολογία, έγινε στην καφετέρια η καθιερωμένη γιορτή με την κοπή της πίτας. Παρευρέθηκαν ο παλιός και ο νέος πρόεδρος του χωριού μας, Τάκης Μηλίτσης και Γιώργος Μανώλης αντίστοιχα, οι σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Σεραφείμ Μηλιώνης και Αντώνης Σκαμαγκούλης, οι δύο νέοι αντιδήμαρχοι η κυρία Ζαρκάδα και ο κύριος Μαλέτσικας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κύριος Δημήτρης Τουλιάς και αρκετοί συγχωριανοί μας. Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα χρυσό σταυρό το κέρδισε η Βάσω Μιαρίτη σύζυγος του Λαοκράτη. Ευχόμαστε σε όλους τους Μεσενικολίτες, όπου κι αν βρίσκονται, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
 
Χριστούγεννα στο χωριό. Εκτύπωση E-mail
Με λίγο κόσμο και βροχερό αλλά σχετικά ζεστό καιρό γιορτάστηκαν τα Χριστούγεννα στο χωριό μας. Οι επισκέπτες ήταν λιγοστοί προφανώς λόγω της οικονομικής κρίσης και της μεγάλης αύξησης στην τιμή των καυσίμων και των διοδίων.
Ο καιρός πάντως "νότισε"  και έτσι έλιωσε το χιόνι και ο πάγος που έπληξαν την περιοχή μας την προηγούμενη εβδομάδα.
Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και στο μέλλον όλα να πάνε καλύτερα.
 
Τέλος εποχής. Εκτύπωση E-mail
Έκλεισε το παραδοσιακό καφενείο του Γεωργίου Αντωνούλα στο χωριό μας. Έτσι μετά την απώλεια πριν από χρόνια του καφενείου "Καζάση" ο Μεσενικόλας  γίνεται ακόμα φτωχότερος σε αυτόν τομέα. Η ιστοσελίδα εύχεται στον καλό φίλο Γιώργο Αντωνούλα να είναι πάντα γερός και να απολαύσει ξεκούραστα πια τους καρπούς που με κόπο απέκτησε στη ζωή του. Ελπίζουμε ότι τουλάχιστον το επόμενο καλοκαίρι θα βρεθεί αντικαταστάτης, ώστε να μην μείνει εντελώς νεκρή η πλατεία του χωριού μας.
 
16/12/2010 Εκτύπωση E-mail
Έπεσε το πρώτο καλό χιόνι στο χωριό μας. Το ύψος του είναι κοντά στους δεκαπέντε πόντους και έφερε φυσικά μαζί του και τις γνωστές δυσκολίες στις μετακινήσεις των κατοίκων. Τι να κάνουμε, αυτά τα έχει ο χειμώνας και όπως και να το δει κανείς, το χιόνι είναι υγεία και ταυτόχρονα εντελώς απαραίτητο και πολύ όμορφο επίσης.
 
<< Αρχική < Προηγ. 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 316 - 324 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr