spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Το πρώτο χιόνι. Εκτύπωση E-mail
Το απόγευμα της Τετάρτης 21 του Δεκέμβρη έπεσε το πρώτο εφετινό χιόνι στο χωριό μας. Αμέσως σκέπασε τα κεραμίδια αλλά και τους δρόμους δημιουργώντας τα πρώτα προβλήματα στις μετακινήσεις. Βέβαια οι Μεσενικολίτες βλέποντας τις πρώτες νυφάδες έσπευσαν να βγάλουν τα αυτοκίνητά τους στον κεντρικό δρόμο ώστε να είναι εύκολος ο απεγκλωβισμός τους. Ευχόμαστε καλό χειμώνα σε όλους σας.
 
ΑΤΖΕΝΤΑ 2012 Εκτύπωση E-mail
Ο Σύλλογος Μεσενικολιτών Καρδίτσας  θα κυκλοφορήσει ατζέντα για το 2012 η οποία θα περιέχει και τα τηλέφωνα  όλων των Μεσενικολιτών, ώστε να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ των συγχωριανών μας. Όσοι λοιπόν θέλετε μπορείτε να στείλετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας  ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας και εμείς ευχαρίστως θα τον δώσουμε στο σύλλογο.
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ!!! Εκτύπωση E-mail
Την Κυριακή 6/11/2011, ημέρα ιστορικών κυβερνητικών αλλαγών στη χώρα μας, αλλά και ταυτόχρονα επέτειο εκδήλωσης της επανάστασης των Μπολσεβίκων στη Ρωσία, που άλλαξε την παγκόσμια ιστορία, επέλεξε ο αγαπητός γραμματέας της κοινότητας και του δήμου Θωμάς Ποδηματάς να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να περάσει στο κλαμπ των παντρεμένων. Έγιναν λοιπόν με μεγάλη λαμπρότητα οι γάμοι του Θωμά και της Έφης στο χωριό Αρμένιο του νομού Λάρισας. Ο Θωμάς είναι για τρεις δεκαετίες η ψυχή του χωριού μας. Συνεργάστηκε στο διάστημα αυτό με όλες τις κοινοτικές και δημοτικές αρχές του τόπου μας, με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον και την πρόοδο του Μεσενικόλα. Κέρδισε όλο αυτό το διάστημα την αγάπη και την εκτίμηση των χωριανών μας και έτσι σύσσωμο το χωριό παρευρέθηκε στην τελετή και στο γλέντι που ακολούθησε.
Ευχόμαστε όλοι μας από βάθους καρδιάς στο ζευγάρι να ζήσει και να ευτυχίσει.
 
Ζωντάνεψε το χωριό. Εκτύπωση E-mail
Ζωντάνεψε ο Μεσενικόλας το τριήμερο της 28ης Οκτώβρη. Τα μέγιστα συνέβαλε σε αυτό η εκδρομή που οργάνωσε ο Σύλλογος Μεσενικολιτών της Αθήνας. Έτσι,  μετά τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της επετείου που έγιναν χωρίς την εμφάνιση αγανακτισμένων, το βράδυ το χωριό μας φωτίστηκε από την προγραμματισμένη λαμπαδηδρομία. Δεκάδες Μεσενικολίτες περιήλθαν τα σοκάκια του Μεσενικόλα  δίνοντας στη βραδιά ένα ξεχωριστό γιορταστικό χρώμα. Την επόμενη μέρα οι Μεσενικολίτες γλέντησαν με την ψυχή τους στη γιορτή της πίτας που έγινε πια θεσμός. Οι γυναίκες του χωριού μας ετοίμασαν όλων των ειδών τις πίτες και επίσης στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε και πιάτο με σουβλάκι και λουκάνικο καθώς και ντόπιο Μεσενικολίτικο κρασί.
 
Εκδηλώσεις Εκτύπωση E-mail

Στις 28 Οκτωβρίου  2011 ημέρα  Παρασκευή  και  ώρα  20.00 , ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ  διοργανώνει  ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ στα  σοκάκια του Μεσενικόλα. Παρακαλούνται  όλοι οι  απανταχού Μεσενικολίτες  να  παρευρεθούν στην  εκδήλωση, καθώς και στη  ΓΙΟΡΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΙΤΑΣ  που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο,  στο  Πνευματικό  Κέντρο  του χωριού και ώρα  12.00.-

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ..

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

 
<< Αρχική < Προηγ. 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 280 - 288 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr