spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Αποκαταστάθηκαν οι κατολισθήσεις. Εκτύπωση E-mail
Νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε η Περιφέρεια αποκατέστησε τις μεγάλες ζημιές που έγιναν λόγω των μεγάλων βροχοπτώσεων στον δρόμο Μεσενικόλα-Μητρόπολης. Έτσι τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ γίνονται πλέον κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα, ώστε να εξυπηρετούνται και όσοι τα χρησιμοποιούν για τις δουλειές τους στα αμπέλια.
 
Δημήτριος Θώδης. Εκτύπωση E-mail
Έναν εξαίρετο άνθρωπο αποχαιρέτησε την Πέμπτη 24 Μαΐου το χωριό μας. Ο Δημήτριος ή καλύτερα Μήτσος Θώδης όπως τον αποκαλούσαμε όλοι, έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 95 ετών. Ο Μήτσος Θώδης κρατούσε στο χωριό ένα από τα καλύτερα μπακάλικα, ενώ παράλληλα ήταν υδραυλικός και τενεκετζής. Ήταν πρόθυμος πάντα και εξυπηρετικός προς όλους τους χωριανούς. Άνθρωπος χαμηλών τόνων και άριστος οικογενειάρχης μεγάλωσε με τον καλύτερο τρόπο τα τέσσερα παιδιά του, κάνοντάς τα ανθρώπους χρήσιμους στην κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αλεξανδρούπολη όπου ζουν και εργάζονται και οι δύο μεγαλύτεροι γιοι του. Στην κηδεία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος, ενώ παραβρέθηκε και πλήθος χωριανών. Στην οικογένειά του ευχόμαστε ολόψυχα να πάρουν όλοι τα χρόνια του για να ζει κι εκείνος στην θύμησή τους.
 
Χαλαζόπτωση. Εκτύπωση E-mail
Πάνω που οι Μεσενικολίτες τελείωναν τα κορφολογίσματα στα αμπέλια τους ήρθε το χαλάζι να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην παραγωγή. Την Κυριακή 20 Μαΐου το απόγευμα στα κάτω αμπέλια αυτή τη φορά και ιδιαίτερα στην θέση "Λάκες" έγινε η ζημιά. Οι αμπελουργοί περιμένουν τώρα να δουν ποιες θα είναι οι εκτιμήσεις των γεωπόνων του ΕΛΓΑ, ώστε να μπορέσουν να εισπράξουν αποζημιώσεις για την χαμένη παραγωγή.
 
Δημήτρης Γουργιώτης. Εκτύπωση E-mail
Η οικογένειά του, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρετήσαμε το Σάββατο 28 Απριλίου στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας τον Τάκη Γουργιώτη. Ο Τάκης Γουργιώτης, σύζυγος της Άννας Ψημμένου, με καταγωγή από την Ομβριακή Φθιώτιδας, ήταν πολύ αγαπητός άνθρωπος στο χωριό μας, αφού και ο ίδιος αγαπούσε πολύ τον Μεσενικόλα και ζούσε μαζί με την οικογένειά του, με κάθε ευκαιρία και για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο χωριό. Δυστυχώς έφυγε απρόσμενα σε ηλικία 64 ετών. Στην οικογένειά του που τόσο λάτρευε, στην Άννα και στα παιδιά του Γιάννη και Άρτεμι εκφράζουμε τα ολόθερμα συλλυπητήριά μας. Αιωνία του η μνήμη.
 
112 ετών !!! Εκτύπωση E-mail
Η Κωνσταντίνα - Κωστάντω Ευαγγέλου Θεοδωρή από το Νεοχώρι, έφυγε απ' τη ζωή την Τετάρτη 18 Απριλίου σε ηλικία 112 ετών. Παρά την ηλικία της, η υγεία της ήταν πολύ καλή και τίποτα δεν έδειχνε τα χρόνια της... Φτωχότερο λοιπόν είναι πια το Νεοχώρι, από την απώλεια του υπεραιωνόβιου αυτού ανθρώπου. Η ευγενική μορφή της Κωνσταντίνας - Κωστάντως Ευαγγέλου Θεοδωρή, δεν θα μας πει ξανά την καλοσυνάτη καλημέρα της. Δεν θα την ξαναδούμε να μαζεύει κράνα στο Σταυρό, ούτε κάστανα στο δάσος. Αιωνία της η μνήμη!!!
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 28 - 36 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr