spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Καλοκαίρι 2012 Εκτύπωση E-mail

Το παραβράσαμε φέτος στο χωριό και έτσι έμεινε πίσω η ενημέρωση των νέων στην ιστοσελίδα. Ας είναι καλά η Αναστασία Γκανούρη που ανέβαε ένα σωρό βίντεο στο YouTube και από κει στο φατσοβιβλίο. Έχουμε λοιπόν και λέμε: 1o Βίντεο 2ο Βίντεο 3ο Βίντεο 4ο Βίντεο 5ο Βίντεο 6ο Βίντεο 7ο βίντεο 8ο Βίντεο Την παραμονή της Παναγίας γίνονταν στο χωριό μας παράλληλα τρεις εκδηλώσεις. Στο λιβάδι του Αη Δημήτρη ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος με τον Δημήτρη Σταρόβα έδωσαν ένα τρελό ρεσιτάλ μιας ροκ τρελοπαρανοϊκής παράστασης χαρίζοντας μια αξέχαστη βραδιά στους εκατοντάδες θεατές που πλήρωσαν το δεκάευρο για να την απολαύσουν. Την ίδια στιγμή στο "τέταρτο παγκάκι" όπως ονομάστηκε ο χώρος που δημιούργησε ο Γιάννης Καρασιώτος η νεολαία έκανε το δικό της πάρτυ, ενώ στην πλατεία του χωριού μας ο πολύς κόσμος διασκέδαζε δωρεάν στο γλέντι με τη λαϊκή ορχήστρα που προσέφερε ο Κώστας Κάτσιανος. Με επιτυχία έγινε και η τριήμερη γιορτή κρασιού παρά την αναβολή της λόγω της κακοκαιρίας η οποία ενέσκυψε στις αρχικές ημερομηνίες.

 
Γιορτή Κρασιού. Εκτύπωση E-mail

Μετά την κακοκαιρία που ενέσκυψε στο χωριό μεταβλήθηκε και το πρόγραμμα της γιορτής. Έτσι το νέο πρόγραμμα έχει ως εξής:

15 Αυγούστου η Ελένη Βιτάλη

16 Αυγούστου ο Παναγιώτης Λάλεζας, ο Δημήτρης Γακιόπουλος και ο Χρήστος Κιτσόπουλος στο κλαρίνο.

17 Αυγούστου ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου.

Η μουσικοθεατροπαρανοϊκή παράσταση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και του Δημήτρη Σταρόβα θα γίνει στις 14 Αυγούστου στο λιβάδι του Αη Δημήτρη.

 
Πρόσκληση. Εκτύπωση E-mail
Ο κ. Κώστας Ηλία Κάτσιανος προσκαλεί όλους τους χωριανούς στις εξής εκδηλώσεις: 1. Το Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 και ώρα 7 το απόγευμα θα παρουσιάσει στον Μεσενικόλα στην πλατεία του χωριού, το βιβλίο του με τίτλο «Στον Μεσενικόλα -Ετούτα και τ' άλλα» 2. Την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 στις 7 το απόγευμα επίσης προσκαλούνται οι Μεσενικολίτες - Καρδιτσιώτες και λάτρεις της περιοχής, όπως παρευρεθούν στα εγκαίνια του μονοπατιού αναψυχής και περιπάτου «ΚΡΥΟΡΕΜΑ». Ένας φυσικός χώρος που θα μας μαγέψει!!! Μετά τα εγκαίνια, οι δύο (2) πρώτοι που θα διασχίσουν το μονοπάτι θα παραλάβουν από ένα αρχαϊκό κύπελλο, οι δε επόμενοι είκοσι (20) από ένα αναμνηστικό δώρο. (Προσφορά του Κώστα Ηλία Κάτσιανου). 3. Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 και από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ στην πλατεία του Μεσενικόλα, θα γίνει έκθεση παλαιάς φωτογραφίας . Όλοι οι Μεσενικολίτες θα ταξιδέψουν νοερά στα παλιά όμορφα χρόνια. (Παρακαλούνται όσοι από τους συγχωριανούς έχουν παλαιές φωτογραφίες ?πριν το 1960- και θέλουν να συμμετέχουν στην επόμενη έκθεση, να φέρουν τις φωτογραφίες στην πλατεία και θα τις πάρουν πάλι πίσω, σε πέντε λεπτά. ) 4.Στις 14 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού μετά από την καθιερωμένη λιτανεία της Παναγίας Κορωνιώτισσας θα έχουμε γλέντι με με συγκρότημα που θα μας διασκεδάσει με λαϊκά, ρεμπέτικα και δημοτικά τραγούδια.(Προσφορά του συγχωριανού μας Κώστα Ηλία Κάτσιανου).
 
Μια ζεστή γωνιά. Εκτύπωση E-mail
Με πρωτοβουλία και έξοδα του Γιάννη Καρασιώτου διαμορφώθηκε το ρέμα κοντά στο τσουμί σε ένα πολύ όμορφο χώρο αναψυχής. Ο επισκέπτης και ο περαστικός μπορεί να καθίσει να απολαύσει τη δροσιά της ρεματιάς και την ομορφιά του τοπίου. Επίσης υπάρχουν εγκατάσταση για ψήσιμο, βρύση με πόσιμο νερό και πολύ ωραία και πρωτότυπα ξύλινα καθίσματα. πολύ ωραία ήταν και η βραδυά των εγκαινίων με πλήθος Μεσενικολιτών και τον Λάμπρο Τσίγκα στο μπουζούκι και τον Σωτήρη Παπαϊωάννου στο ακορτεόν. Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη.
 
Κρασοκατάνυξη Εκτύπωση E-mail
Μετά τη μεταφορά της εικόνας της Παναγίας στο χωριό που έγινε με την καθιερωμένη πορεία από το μοναστήρι της Κορώνας, το βράδυ οργανώθηκε από το σύλλογο Μεσενικολιτών Καρδίτσας κρασοκατάνυξη στην πλατεία του χωριού μας. Με το κρασί που προσέφεραν οι Μεσενικολίτες αμπελουργοί και τη θαυμάσια λαϊκή ορχήστρα στην οποία συμμετείχε και ο Τάκης Φιλίππου το κέφι άναψε και οι Μεσενικολίτες που κατέλκυσαν την πλατεία ασφυκτικά, γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
 
<< Αρχική < Προηγ. 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 235 - 243 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr