spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Λίγα χιόνια φέτος. Εκτύπωση E-mail
Με το τέλος του Γενάρη εμφανίστηκε λίγο χιονάκι στο χωριό. Αν συνεχιστεί αυτή η "φτώχεια" το επόμενο καλοκαίρι θα πούμε το νερό νεράκι.
 
Πρόσκληση. Εκτύπωση E-mail
Την Κυριακή 26/1/2014 στις 10:30πμ. στα γραφεία μας (Σατωβριανδου 29, 7ος όροφος στην Ομόνοια) καλούμε όλους τους χωριανούς να παρευρεθούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσής μας. Σας καλούμε επίσης να αναδείξετε με την ψήφο σας το νέο Δ.Σ. που θα εκπροσωπήσει την Ένωσή μας για τη νέα χρονιά. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά αλλά και δύναμη στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε για την διατήρηση του συλλόγου μας. Για το Δ.Σ. της Ένωσης Ο Πρόεδρος Καρβούνης Χρυσόστομος
 
Ημερολόγιο Εκτύπωση E-mail
Ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μεσενικόλα έχει βγάλει ένα επιτραπέζιο ημερολόγιο 13-φύλλων και η τιμή του είναι 4 ευρώ. Στο χωριό μπορούνε να το πάρουνε από το καφενείο του Μίμη,από το κρεοπωλείο Καρακατσάνη,τον Σεραφείμ Μηλιώνη τηλ. 6977673036, τον Καρασιώτο Ιωάννη τηλ.6972728977 , και στην Αθήνα τον Καρβούνη Χρυσόστομο τηλ.6977686749.
 
Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Εκτύπωση E-mail
Ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μεσενικόλα εύχεται στους απανταχού Μεσενικολίτες Χρόνια πολλά, Ευτυχισμένο το Νέο έτος, ευημερία και υγεία σε όλους μας!
Ο Σύλλογός μας επίσης, ευχαριστεί τους χωριανούς που ανοίξανε την πόρτα τους για να υποδεχθούν τα Λουκαντζάρια, που αυτή την ημέρα δώσανε μεγάλη ζωντάνια στο χωριό με τα τραγούδια και τους ήχους των κουδουνιών. Ευχόμαστε του χρόνου να είναι περισσότερα σπίτια ανοιχτά για να διατηρήσουμε αυτό το έθιμο, γιατί αξίζει!

Πρόσκληση
Η ομάδα των Λουκαντζαραίων καλεί όλους τους συγχωριανούς, την παραμονή της Αποκριάς, το Σάββατο 01-03-2014, στο χωριό για
ένα χορό -γλέντι που θα διοργανώσει με τα χρήματα που μάζεψε . Επίσης ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Μεσενικόλα τη βραδιά αυτή θα κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

O Πρόεδρος Καρασιώτος Ιωάννης.
 
Ευχαριστήριο. Εκτύπωση E-mail
Θερμά ευχαριστούμε τους συγχωριανούς μας που παραυρέθηκαν στην κηδεία της αποθανούσης μητέρας μας.

Αργοστόλι 3 Γενάρη 2014.
Γιώργος Θωμά Κρανιάς
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 172 - 180 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr