spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μεσενικόλα Εκτύπωση E-mail
Στις 27 Ιουλίου ημέρα Κυριακή 2014 και 11.00 η ώρα π.μ. στο Πνευματικό κέντρο θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση, Ισολογισμός – Απολογισμός της χρονιάς και κατόπιν θα διενεργηθούν οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.
Παρακαλούνται άπαντες οι Μεσενικολίτες να συμμετέχουν στη συνέλευση καθώς και τα μέλη και τα μη μέλη για το καλό του Συλλόγου.
Όποιος θέλει να θέσει υποψηφιότητα να επικοινωνήσει με τους:

Καρασιώτο Ιωάννη τηλέφωνο: 6972728977
Σεραφείμ Μηλιώνη τηλέφωνο: 6977673036
 
Μπράβο !!! Εκτύπωση E-mail
Οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία οι γονείς στον Μεσενικόλα, για να μεγαλώσουν και να μορφώσουν τα παιδιά τους. Το πρόωρο φευγιό απ' τη ζωή του πατέρα, του Φώτη όπως τον φωνάζαμε εμείς, δεν σταμάτησε τον αγώνα της οικογένειας για προκοπή. Η Aϊντίνι Μάρτα του Σκελκίμ (Φώτη), η κόρη της Ανδριάνας ντε, μαθήτρια στα πρώτα της μαθητικά χρόνια του δημοτικού σχολείου του χωριού μας, πέτυχε στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις γενικό βαθμό πρόσβασης 19,49 τον υψηλότερο στο 1ο Γενικό Λύκειο της Καρδίτσας. Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια, στην οικογένειά της και στους δασκάλους της. Ο Μεσενικόλας είναι για μια ακόμα φορά περήφανος !!!
 
Κλοπή αυτοκινήτου !!! Εκτύπωση E-mail
Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο χωριό μας την νύχτα της Κυριακής 22 Ιουνίου προς Δευτέρα 23 Ιουνίου. Κλειστό φορτηγό μάρκας ΤΟΥΟΤΑ ιδιοκτησίας συγχωριανού μας οινοποιού έκανε φτερά. Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει για άλλη μια φορά τα προβλήματα που προκύπτουν από την πλήρη έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή.
 
Άσχημη χρονιά. Εκτύπωση E-mail
Σαν να μην έφτανε ο περονόσπορος, ενέσκηψε απειλητική και η χολέρα (πάστρα). Ο συνεχώς βροχερός καιρός προκαλεί μεγάλες ζημιές στην αμπελουργία, απειλώντας να καταστρέψει τελείως την παραγωγή. Οι συγχωριανοί μας προσπαθούν "κιαφίζοντας" να αντιμετωπίσουν όσο μπορούν και αυτό το πρόβλημα.
 
Έκλεισε η ...λακκούβα. Εκτύπωση E-mail
Η επί τριετία ανοιχτή και ταυτόχρονα επικίνδυνη τρύπα στο δρόμο στη Βρύση Βασαρδάνη επιτέλους έκλεισε. Με εργολαβία της περιφέρειας κατασκευάστηκε τοίχος αντιστήριξης στο επικίνδυνο σημείο στη δεύτερη, ανεβαίνοντας, γέφυρα της Τσιούκας, όπου είχε σημειωθεί κατολίσθηση και ταυτόχρονα έκλεισε και η εν λόγω μακροημερεύσασα λακκούβα. Και όλα αυτά αμέσως μετά τις εκλογές. Όχι για να μην λέτε πως έργα γίνονται μόνο προεκλογικά. Σειρά έχει τώρα ο Δήμος που καλείται να κλείσει κι αυτός επιτέλους την άλλη λακκούβα έμπροσθεν καλύβας Αρίστιππου Αντωνούλα στη θέση "καλύβια", η διάμετρος της οποίες ξεπέρασε πλέον το ένα μέτρο !!! Και για να σοβαρευτούμε, άμεσα πρέπει να αντιμετωπιστεί στο σημείο εκείνο το πρόβλημα με τα τσιμέντα που καταστρέφονται λόγω αστοχίας υλικού. Αν άμεσα δεν επιστρωθεί οι δρόμος με άσφαλτο, δεν πρόκειται να απομείνει τίποτα.
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 154 - 162 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr