spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Επισκευάστηκε η στέγη του Γυμνασίου. Εκτύπωση E-mail
Μετά την ανταπόκριση του δήμου στο αίτημα του κοινοτικού συμβουλίου και του πολιτιστικού συλλόγου, επισκευάστηκε η στέγη του γυμνασίου. Έγινε ενίσχυση των ξύλων του σκελετού, Επαναχρησιμοποιήθηκαν τα παλιά κεραμίδια που ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ για την νότια πλευρά αγοράστηκαν καινούργια. Απομένει ο καλλωπισμός του περιβάλλοντος χώρου και ορισμένες εργασίες στο εσωτερικό του κτιρίου, ώστε την άνοιξη να οργανωθεί στον συγκεκριμένο χώρο και η πρώτη βραδιά αστροπαρατήρησης.
 
Καθαρίστηκε η πλατεία από τα φύλλα. Εκτύπωση E-mail
Δύο αγροτικά αυτοκίνητα πλατανόφυλλα μαζεύτηκαν σε μεγάλες πλαστικές σακούλες, με πρωτοβουλία του προέδρου του κοινοτικού συμβουλίου και εθελοντική εργασία των ... συνήθως υπόπτων. Αναμένεται από τον δήμο η αμοιβή η οποία θα χρησιμοποιηθεί για άλλες κοινωφελείς εργασίες στο χωριό.
 
Τουριστικός προορισμός. Εκτύπωση E-mail
Το ηλεκτρονικό περιοδικό newsbeast.gr συμπεριέλαβε τον Μεσενικόλα στους 100 τουριστικούς προορισμούς για το φθινόπωρο και τον χειμώνα κάνοντας εκτενές αφιέρωμα στο χωριό μας. Ευχαριστούμε πολύ.
 
Βασίλης Κ. Μηλίτσης Εκτύπωση E-mail
Στην Γερμανία κυκλοφόρησε η Πρακτική Ελληνική Γραμματική για Γερμανούς, που έγραψε ο συγχωριανός μας συνταξιούχος καθηγητής της αγγλικής γλώσσας Βασίλης Μηλίτσης μαζί με τον συνεργάτη του κ. Wolfgang Reumuth. Το βιβλίο βρίσκεται ήδη στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γερμανίας και το κυκλοφορεί ο μεγάλος εκδοτικός οίκος "amazon". Αγαπητέ Βασίλη θερμά συγχαρητήρια.
 
28η Οκτωβρίου Εκτύπωση E-mail
Με βροχερό καιρό γιορτάστηκε στο χωριό μας η επέτειος του ΟΧΙ. Μετά την καθιερωμένη δοξολογία έγινε κατάθεση στεφάνων από τον Δήμο, την Τοπική Κοινότητα, το Δημοτικό σχολείο και το Νηπιαγωγείο του χωριού μας. Ακολούθησε μια συγκινητική και όμορφη σχολική γιορτούλα στην καφετέρια. Και του χρόνου να είμαστε καλά.
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 136 - 144 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr