spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Εκδήλωση στη Λάρισα για τον Αλέκο. Εκτύπωση E-mail

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την ημέρα που ο δημοσιογράφος και εκδότης Αλέκος Ζούκας «έφυγε» από τη ζωή και την Παρασκευή 24 του Απρίλη ήταν όλοι τους εκεί. Φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες, συνοδοιπόροι στα γλέντια και τις μουσικές που τόσο αγάπησε γέμισαν το θέατρο του «Μύλου», σε μια εκδήλωσης μνήμης που ετοίμασαν η οικογένεια και οι φίλοι του σε συνεργασία με το Θεσσαλικό Θέατρο.

Εμφανώς συγκινημένη η σύντροφός του Δέσποινα μίλησε «… για τον Αλέκο που από τα 18 μαζί κάναμε όνειρα», μα και για την ανταπόκριση του κόσμου μιας που «… ο καθένας τιμά σήμερα με το δικό του τρόπο, τον δικό του Αλέκο όπως τον έζησε και τον αγάπησε».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε ακόμη ο Κώστας Ντόλκος, ενώ αποσπάσματα από δημοσιευμένα και αδημοσίευτα κείμενά του διάβασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θ.Θ Κώστας Τσιάνος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προβολή βίντεο, ενώ ακούστηκαν και αποσπάσματα από ραδιοφωνικές παραγωγές του Αλέκου Ζούκα καθώς και αγαπημένα κομμάτια που ο ίδιος έπαιζε στο μπουζούκι και ερμήνευσαν οι μουσικοί Βαγγέλης Τσιαπλές (μπουζούκι), Μιχάλης Μαντέλας (κοντραμπάσο), Αλ. Τσιωνάς (κιθάρα- τραγούδι) και Μπέτη Σελίδου (τραγούδι).

Ειρήνη Παπουτσή

 
Σύσκεψη στην ΑΝΚΑ. Εκτύπωση E-mail
Την Πέμπτη 23 Απριλίου έγινε στην Καρδίτσα συνάντηση στην οποία πήραν μέρος στελέχη της Αναπτυξιακής Καρδίτσας με επικεφαλής τον κ. Μπέλη και του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας στο οποίο συμμετέχει και ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου κ. Τάσος Καλλιάς. Η σύσκεψη είχε σαν αντικείμενο την διοργάνωση τον Αύγουστο στο χωριό εκδήλωσης για την προβολή των γεύσεων των τοπικών προϊόντων. Θα ακολουθήσει και επόμενη συνάντηση ώστε να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες της όλης εκδήλωσης.
 
Εκδήλωση στη Λάρισα για τον Αλέκο Ζούκα !!! Εκτύπωση E-mail
Εκδήλωση στη μνήμη του αείμνηστου, δημοσιογράφου και εκδότη, Αλέκου Ζούκα θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στο Θέατρο του Μύλου στις 24 Απριλίου από το Θεσσαλικό Θέατρο. Όσοι τον συντρόφευσαν στη ζωή και οι φίλοι που τον κράτησαν στο νου και στην καρδιά τους θα συναντηθούν, για να μνημονεύσουν το δικό τους Αλέκο.
 
Πάσχα στο χωριό Εκτύπωση E-mail
Μετά τη λαχτάρα με το χιόνι το πρωί της μεγάλης Τετάρτης, ο καιρός μαλάκωσε και έγινε ανοιξιάτικος. Έτσι οι Μεσενικολίτες και όσοι ήρθαν τελικά στο χωριό, απόλαυσαν τις γιορτές με πολύ καλό και ζεστό καιρό. Η περιφορά του επιταφίου καθώς και η λειτουργία της Ανάστασης συγκέντρωσαν εκατοντάδες χωριανούς και επισκέπτες. Ο πατροπαράδοτος αναφανός και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία την Κυριακή του Πάσχα χάρισαν σε όλους μας όμορφες στιγμές. Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους.
 
Μεγαλοβδομαδιάτικο χιόνι. Εκτύπωση E-mail
Κι όμως ξημέρωσε χιονισμένη η Μεγάλη Τετάρτη 8 του Απρίλη στο όμορφο χωριό μας. Όσοι λοιπόν είναι να ανηφορίσουν καλό θα είναι να πάρουν και τα χειμωνιάτικα ρούχα μαζί τους. Πάντως για το δεκαπενταύγουστο είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει περίπτωση χιονόπτωσης. Ησυχάστε...
 
<< Αρχική < Προηγ. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 118 - 126 από 441
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr