spacer.png, 0 kB
Τα νέα του χωριού
Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος. Εκτύπωση E-mail
Έγινε το απόγευμα της 15ης Αυγούστου στο χωριό μας η τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου του χωριού μας. Μετά την συζήτηση και την έγκριση των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης, εξελέγη νέο διοικητικό συμβούλιο και νέα εξελεγκτική επιτροπή. Την επόμενη μέρα το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Δημήτρης Σκαμαγκούλης πρόεδρος, Ποδηματάς Γιάννης αντιπρόεδρος, Γουριώτη Άννα γραμματέας, Κρανιάς Γιώργος ταμίας και Γιαννής Ηλίας μέλος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.
 
Γιορτή Κρασιού. Εκτύπωση E-mail
Με μεγάλη επιτυχία έγινε και φέτος η Γιορτή Κρασιού στο χωριό μας. Η μία βραδιά ήταν καλύτερη από την άλλη. Τα ρεμπέτικα του Γιάννη Λεμπέση το πρώτο βράδυ, Ο Χρυσόστομος Μητροπάνος με τον Χρήστο Κιτσόπουλο το δεύτερο και ο Κώστας Καραφώτης το τρίτο και τελευταίο έδωσαν απίστευτες στιγμές κεφιού στους Μεσενικολίτες αλλά και στους πολυπληθείς επισκέπτες της γιορτής. Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση μας προκάλεσε η μαζική συμμετοχή της νεολαίας όλης της περιοχής. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
 
Επιδρομή αγριογούρουνων. Εκτύπωση E-mail
Σε μεγάλο μπελά μπήκαν οι αμπελουργοί του Μεσενικόλα με τα αγριογούρουνα της περιοχής, των οποίων ο αριθμός έχει αυξηθεί πολύ και κάθε νύχτα κάνουν επιδρομές στα αμπέλια για να βρουν την τροφή τους. Προς το παρόν προτιμούν την ποικιλία "Μοσχάτο Αμβούργου" στην οποία έχουν κάνει και τις μεγαλύτερες ζημιές. Να δούμε τώρα πώς θα βρεθεί ο τρόπος ώστε οι αμπελουργοί να μπορέσουν τουλάχιστον να φάνε αργότερα και οι ίδιοι τους νόστιμους αγριόχοιρους, που τώρα τρώνε τα σταφύλια τους.
 
Γιορτή Κρασιού Μεσενικόλα 2018 -Πολιτιστικές εκδηλώσεις. Εκτύπωση E-mail
12 Αυγούστου: Ο Γιάννης Λεμπέσης και η Εύα Κανέλλη με 9μελή ορχήστρα σε ένα ρεμπέτικο και λαϊκό πρόγραμμα.

13 Αυγούστου: Δημοτικό τραγούδι και χορός με τον Χρυσόστομο Μητροπάνο, την Δήμητρα Καλλιάρα και τον Αχιλέα Χαχάμη. Στο κλαρίνο ο Χρήστος Κιτσόπουλος.

14 Αυγούστου ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου.

Πρόγραμμα παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων:

Σάββατο 4 Αυγούστου: "35ο Πολιτιστικό αντάμωμα". Συνδιοργάνωση με την Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών Μελετών "Νικόλαος Πλαστήρας" με χορευτικά από όλη την Ελλάδα.(ώρα: 20.00).

Πέμπτη 9 Αυγούστου: "Ένας γαμπρός και για τη μαμά". Θεατρική Παράσταση στην πλατεία του χωριού με το θίασο της Θεατρικής Σκηνής Καρδίτσας. (Συνδιοργάνωση με Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας)(ώρα: 21.00).

Παρασκευή 10 Αυγούστου: Γύρος Κρυορέματος. (ώρα:17.30)
"Ο Καραγκιόζης και το καταραμένο φίδι". Θέατρο Σκιών με τον Δημ. Καραμαγκιόλα. (ώρα 21.00)

Σας περιμένουμε όλους.


 
Αποκαταστάθηκαν οι κατολισθήσεις. Εκτύπωση E-mail
Νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε η Περιφέρεια αποκατέστησε τις μεγάλες ζημιές που έγιναν λόγω των μεγάλων βροχοπτώσεων στον δρόμο Μεσενικόλα-Μητρόπολης. Έτσι τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ γίνονται πλέον κανονικά σύμφωνα με το πρόγραμμα, ώστε να εξυπηρετούνται και όσοι τα χρησιμοποιούν για τις δουλειές τους στα αμπέλια.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 418
spacer.png, 0 kB

© 2007 www.mesenikolas.gr | Developed and Hosted by Kataskevi eshop Plushost.gr | Supported by Fatsimare.gr